idræt

Her kan du læse om muligheder for støtte til idrætsprojekter på Kulturministeriets område.

Kulturministeriets tips- og lottomidler til idrætsformål går fortrinsvis til idrætsorganisationerne Danmarks Idræts-Forbund (DIF), Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI), Dansk Firmaidrætsforbund, Team Danmark, Lokale- og Anlægsfonden og Hestevæddeløbssportens Finansieringsfond.

 

DGIs Udviklingsmidler 2009

Puljen har til formål at støtte initiativer, der kan understøtte aktivitets- og foreningsudvikling i overensstemmelse med DGIs værdigrundlag. 

Se DGI's støttevejledning

 

DIFs støttemuligheder

DIF giver normalt ikke direkte tilskud til idrætsforeninger og enkeltpersoner, men administrerer enkelte pujler og fonde samt et rentefrit lån.

Se DIFs støttemuligheder

 

Dansk Handicap Idræts-Forbund idrætskonsulenter

DHIF har med støtte fra kulturministeriet en gruppe idrætskonsulenter, som kan støtte op om lokale og regionale aktiviteter for mennesker med handicap.

Se kontaktinformation på DHIF's lokale idrætskonsulenter

 

Idrætsforskning

Kulturministeriets Forskningsudvalg (KFU) rådgiver Kulturministeriet om forsknings og forskningspolitik på idrætsområdet og kulturområdet. På baggrund af ansøgninger om midler til bl.a. idrætsforskning, afgiver KFU en indstilling til Kulturministeriet om uddeling af Forskningspuljen.

Læs mere om KFU og støtte til idrætsforskning